čtvrtek 7. listopadu 2013

Austrálie...pláže a zase pláže

Milí kamarádi, maminky, tatínku, babičky, dědečkové, sestry a bratře:)

hlásíme se dnes spíše narychlo, abychom Vám dali vědět, že se máme stále dobře a začínáme si užívat přelomu jara a léta v Sydney. Teploty rostou a my objevujeme krásy zdejších pláží, učíme se jak sjíždět vlny, plánujeme, že si koupíme body surf - to je takový minisurf, na kterém se člověk také pěkně sveze. 

Jirka a nebezbečný proud (dangerous current)

Do party jsme přibrali novou asistentku z Belgie, Laru, která vyslovuje typické francouzské R a je s ní sranda. Pro nás je nejen příjemnou společností v bytě, ale i motivací mluvit stále v angličtině, oba s Jirkou pociťujeme že se díky Laře posuneme zase o kus dopředu.

Anna a Lara u Palm Beach Lighthouse (maják)




Tentokrát bude přízpěvěk spíše o fotkách, protože máme teď v domech hodně aktivit a volného času je opravdu málo. Budeme mít během 3 dnů 3 oslavy na kterých se s Jirkou aktivně podílíme prezentací o Benediktu:), zpíváním i hraním divadla, tak nám prosím držte pěsti.


 
Whale beach

A zpět k plážím, navštívili jsme 2 z nejznámějšách pláží v Sydney -  Dee Way a Palm Beach, kromě toho také odlehlejší Whale Beach. Každá z pláží je něčím specifická: na Dee Way se prý během léta promenádují nejhezčí krásky a krasavci ze Sydney. Z Palm beach můžete dojít až k majáku s výhledem přes oceán a na Whale Beach jsme sice neviděli obří velryby ale obří vlny, ze kterých jsme měli respekt.

Palm Beach (víte proč?)



Na závěr chceme říct, že už se velice těšíme na příjezd rodičů z Hlavňova a začínáme plánovat výlet na jižní pobřeží Austrálie:) 

Posíláme všem trochu tepla!!! Mějte se krásně. A+J



1 komentář:

  1. ..tak jestli vy se těšíte, tak my o to víc, protože pro nás to bude suprdobrodružství..a už je to za dveřmi..

    OdpovědětVymazat